Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ yine Türkiye'yi tehdit etti!

FETÖ yine Türkiye'yi tehdit etti!

GÜNDEM Haberleri

FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen, son konuşmasında Türkiye'ye yine tehditler yağdırdı.

15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi ile Türkiye'yi kana bulayan FETÖ'nün Pensilvanya'daki ele başısı Fetullah Gülen, kendisine sohbet esnasında yöneltilen, Cemaat operasyonlarında el konulan okullara ilişkin sorulara, "Mesela, Atatürk ve İnönü dönemleriyle günümüzü kıyasladığınızda bir kısım insanların idam edildiği zamanlarda dahi milletin malına mülküne el konmamıştı" diye yanıt verdi.

ABD'nin Türkiye'ye teslim etmek için "somut kanıt iletin" bahanesine sığındığı FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen tehditlerini sürdürüyor. Pensilvanya'da gerçekleştirdiği sohbetleri kendi internet sitelerinde yayınlanan Gülen'in son konuşmasının ayrıntılarında yine tehditler yer aldı.

Konuşmasında isim vermemeye dikkat eden FETÖ elebaşısı "Bir muhalif rüzgar eser savurur harman gibi filolar da batar, o binalar da başınıza yıkılır,  Allah adili mutlaktır, zulmü imhal eder fakat katiyen ihmal etmez" dedi.

İSRAİLOĞULLARINA BENZETTİ

Gülen devlet tarafından el konulan ve kapatılan şirket, okul ve derneklerine ilişkin de konuştu. Mallarına el konulan kişileri tarihte İsrailoğullarına benzeten Gülen, İsrailoğullarını kovan Mısır firavunlarının da onların mallerın el koyduklarını söyledi.

DEMİREL, ÖZAL VE ECEVİT ÖRNEĞİ

Fethullah Gülen, "Geçmişte Demirel, Özal ve Ecevit gibi siyasetçilerden hiçbiri bugünkülerin işledikleri denaetlere tevessül etmediler; hele hiç kimsenin malını mülkünü gasp etme, hatta küçük bir çardağına el koyma dalaletinde bulunmadılar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...