Çocukların günahı neydi?

Düzenleyen:
Çocukların günahı neydi?

GÜNDEM Haberleri

Gelinini ve iki torununu kaybeden Turan Aydın, “Türkiye’den devletten, askerden, polisten, memurdan, bebelerden ne istiyorsunuz? Ne suçu var bu insanların?” diyerek teröre tepki gösterdi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen, aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda gelini ve iki torununu kaybeden Turan Aydın, teröre öfke kustu. Merkez Sur ilçesinde On Gözlü Köprü mevkisinde çevik kuvvet polislerini taşıyan araca PKK’lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda gelini Demet Yıldırım Aydın (31) ile torunları Oğuz Kaan (8) ve Ceylinaz’ı (3) kaybeden, cenazeleri teslim almak için Diyarbakır’a gelen Aydın, morg önünde gözyaşı döktü. Güçlükle ayakta duran Aydın, “Yavrularım ne yaptı size?”, “Yavrularımı, kuzularımı verin bana” diye tepki gösterdi. Aydın, “Kaan ilk erkek torunumdu. Okula kaydını yaptıracaktık. Ne istediniz bu çocuklardan? Türkiye’den devletten, askerden, polisten, memurdan, bebelerden ne istiyorsunuz? Ne suçu var bu insanların? Ben yavrularımı kaybettim.” Allah’tan teröristlere fırsat vermemesini dileyen Aydın, “Ekmekleri mi yok? Verelim ekmeğinizi. Yorganları mı yok? Verelim yorganlarımızı. Allah rızası için bıraksınlar yakamızı yeter. Ben yandım sizler yanmayın. Benim yavrularımın, bebelerimin suçu neydi? Onlar gelsin ben öleyim” ifadelerini kullandı. Öte yandan hain saldırıdan yaralı kurtulan vatandaşlardan Mehmet Sezgin Ulsen, “Bunu yapanlar Allah’tan bulsunlar. Bunlar neyin hesabını yapıyor? Eğer Kürtçülük üzerine siyasetleri varsa böyle siyasetleri yerin dibine batsın. Kürt ve Türk fark etmiyor, hepimiz insanız” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...