Periler yılmaz

Düzenleyen:
Periler yılmaz

SPOR Haberleri

A Milli Kadın Basketbol Takımımız Nevriye Yılmaz'ın 26 sayı attığı maçta güçlü rakibini devirerek çeyrek finale yükseldi

Rio'ya Fransa ve Avustralya mağlubiyetleriyle moral bozucu bir başlangıç yapan A Milli Kadın Basketbol Takımı, Japonya'dan sonra güçlü Belarus'u da yenerek çeyrek finale yükseldi: 74-71. İlk çeyrekteki savunma zaaflarımızı kullanan Belarus 10-0'lık seri sonrası 2. periyoda 19-13 üstün geçti. Sanders-Nevriye'nin sayılarıyla toparlanan Periler, Şebnem'in 15. dakikadaki üçlüğüyle skoru dengeledi: 25-25. Soyunma odasına da 33-33'lük skorla döndü. Belarus üçlüklerde yüksek isabet sağlasa da Nevriye 28'deki üçlüğüyle millileri ilk defa öne geçirdi: 50-49. Ay-yıldızlılar final periyoduna da 57-54 üstün girdi. Karşılıklı sayılarla heyecan içinde geçen son çeyrekte ekibimiz bitime 13,1 saniye kala Işıl Alben'in serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla skoru 74-71 yaptı. Belarus, son hücumdan yararlanamayınca Periler karşılaşmadan bu skorla galip ayrıldı. Grubun diğer maçında Fransa ev sahibi Brezilya'yı 74-64 yenince bitime bir maç kala çeyrek finali garantiledik. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...