Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

15 Temmuz birliği

Düzenleyen:
15 Temmuz birliği

SPOR Haberleri

Milletin darbeye karşı tek vücut olması sonrası G.Saray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor taraftarı arasındaki deplasman yasağı kalktı

Futbolda tarihi karar… 15 Temmuz’da yaşananlar ve milletin birlik beraberliği ile sonuçlanan olaylar futbolda da geç kalınmış insani kararların devreye girmesine vesile olacak. Bu anlamda Kulüpler Birliği Vakfı dün toplandı ve bir süredir devam eden şampiyon kulüpler arasındaki deplasman yasağının kaldırılmasına karar verdi.  Vakfın başkanı Göksel Gümüşdağ, “15 Temmuz gecesi Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı haince bir saldırı denendi. Türk milletini gafil avlamaya çalışan bu kalleşçe girişim, karşısında büyük Türk halkını buldu. 15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tribünlere yansımasını sağlamak amacıyla deplasman yasaklarının kaldırılmasına karar verdik. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor deplasmanlarında artık tribünde taraftarların yan yana maç seyretmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.Tabii ki kurulun kararı böyle ama değerlendirmeyi ve nihai sonuç İl Güvenlik Kurulu’nun onayıyla çıkacak..

YASAĞIN KALKMASINA  NE DEDİLER?
BEŞİKTAŞ: Çağrımızın olumlu karşılanmasından gurur duyuyoruz. 
F.BAHÇE: Toplumdaki dayanışma ruhu umarız futbola da yansır.
BURSA: Milletçe yaşanan güzel birlikteliğin güzel adımlarından birisi. 
TRABZON: Türkiye’ye yakışmayan uygulama ortadan kaldırıldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...