Beşiktaş ile Galatasaray'ın randevu öncesi iyi dilekler

Düzenleyen:
Beşiktaş ile Galatasaray'ın randevu öncesi iyi dilekler

SPOR Haberleri

Şenol Güneş: “Finalin Süleyman Seba’nın ölüm yıldönümünde olması ve Konya’da oynanması anlamlı.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu… Maç günü kitapçığında yer alan Güneş’in görüşleri şöyle: “Süper Kupa’yı müzemize götürmemiz, yeni sezona moralli başlamamızı sağlamasının yanı sıra maçın onursal başkanımız Süleyman Seba’nın ölüm yıldönümü olan 13 Ağustos’ta oynanması nedeniyle de camiamız için çok anlamlı olacak. Umarım bu özel günde tüm futbolseverlere keyifli bir oyun izletir ve kupayı müzemize götürürüz. 
Dostluğa ihtiyaç var
Yeni sezon öncesi oynanacak bu önemli maçın, özellikle yeni stadyumu ile bir futbol şehri haline gelen Konya’da oynanması bizleri daha da çok heyecanlandırıyor. Mevlana şehri olan Konya’da oynanan bu önemli maça sadece Konya’dan değil ülkemizin dört bir yanından gelen tüm taraftarlara, rakibimizle birlikte, centilmence bir futbol akşamı yaşatacağımıza eminim. Dostluğa, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde sadece sahada değil tribünlerde de dostluğun ön planda olacağına inancım tamdır.”

Riekerink: “Son 5 sezona Süper Kupa maçı ile başlamak önemli.Hedefimiz 5 sezonda 4. kez kupayı almak.”

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ise şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Kupası, bizim için çok önemli bir hedefti. Sadece takım olarak değil kulüp halinde tam konsantrasyon sağlayarak kulübümüzün tarihine bir kupa daha kazandırmayı başardık. Maçta son düdük çaldıktan sonraki ilk hedefimiz TFF Süper Kupa oldu. Bazı kulüplerin büyüklüklerini anlatmanız için fazla söze ihtiyaç duymazsınız. Son beş sezona TFF Süper Kupa maçı ile başlıyorsanız, bu yeteri kadar önemli bir veridir. Kendi adıma 13. maçta ikinci kez kupa kazanma ihtimali kulübün büyüklüğünü gösterir.
Yıllarca unutulmasın
Önümüzde bir büyük fırsat daha var. TFF Süper Kupa’yı son beş yılda dördüncü kez kazanarak yeni sezon öncesinde rakiplerimize önemli bir mesaj vermek ve tarihe adımızı bir kez daha yazdırmak istiyoruz. Ağustos’ta iki büyük takım, güzel bir statta sonunda kupa olan bir maçta karşılaşacak. Umarım Konya’daki taraftarlar ve ekran başındakiler, içinde yaşanan güzelliklerden ötürü yıllarca hafızalarda yer edecek bir futbol karşılaşmasının parçası olur."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...