Cübbeli Ahmet: Gülen bana cezaevindeyken Adil Öksüz'ü gönderdi

Düzenleyen:
Cübbeli Ahmet: Gülen bana cezaevindeyken Adil Öksüz'ü gönderdi

GÜNDEM Haberleri

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Gülen'in FETÖ'nün sözde hava kuvvetleri imamı olarak bilinen Adil Öksüz'ü kendisine gönderdiğini söyledi.

CNN Türk'te "Türkiye'nin Gündemi" programına telefonla bağlanan Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) FETÖ'nün kendisine kumpas kurduğunu, ancak Gülen'in kendisine mektup göndererek düştüğü durumdan dolayı çok üzgün olduğunu söylediğini ve kendisine FETÖ'nün sözde hava kuvvetleri imamı olarak bilinen Adil Öksüz'ü kendisine gönderdiğini söyledi.

BERAAT ETTİRMELERİNİ İSTEMİŞ

Kendisinin özel yetkili mahkemelerin FETÖ'nün elinde olduğunu bildiğini, hükümetten kendisine her hangi bir temas olmadığını, bunun için FETÖ'den kendisini beraat ettirmelerini istediklerini ancak beraatinin özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından gerçekleştiğini söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...