Cüneyt Çakır'a FETÖ şoku!

Düzenleyen:
Cüneyt Çakır'a FETÖ şoku!

SPOR Haberleri

Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır'ın FETÖ soruşturması kapsamında federasyon ile ilişkisinin kesildiği öne sürüldü.

Türkiye liglerinde uzun yıllardır görev yapan onlarca gözlemci, futboldaki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında MİT'in olumsuz rapor vermesi nedeniyle yarın yapılacak seminere çağrılmadı. Bu isimler arasında FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır da bulunuyor. Çağrılmayan gözlemcilerin TFF ile ilişkilerinin kesildiği iddia edildi. Futboldaki FETÖ/PDY soruşturması hız kesmeden sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), MİT'ten gelen raporlar doğrultusunda daha önce 150 civarında hakem, gözlemci, kurul üyesi ile yollarını ayırırken, bugün yeni isimler ortaya çıktı.

Cüneyt Çakır'a FETÖ şoku!

Hürriyet'in haberine göre; TFF, yarın yapılacak Gözlemci Semineri'ne uzun yıllardır Türkiye liglerinde görev yapan onlarca gözlemciyi çağırmadı. Cüneyt Çakır'a FETÖ şoku!Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, geçtiğimiz haziran ayına dek TFF'de profesyonel hakemlerin sorumlusu olarak görev yapıyordu. Bu isimler arasında FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, Fahir Ersoy, Metin Aydoğan, Necdet Erdilek, Turgut Sığıç ve Hasan Başdemir'in bulunduğu öğrenildi.

ESKİ MHK ÜYELERİ DE ÇAĞRILMADI
Ayrıca, Kuddusi Müftüoğlu başkanlığındaki son Merkez Hakem Kurulu'nda üye olarak görev yapan ve TFF'nin gözlemci kadrosunda bulunan Bünyamin Gezer, Sadettin Güler, Zafer Demir, Yıldıray Arslan, İsmet Cengiz, Erdal Güleç, Hakan Özkan ve Hikmet Öksüzoğlu da seminere davet edilmedi. Bu isimlerle de yolların ayrıldığı belirtiliyor.Cüneyt Çakır'a FETÖ şoku!

İLHAMİ KAPLAN SON DAKİKADA DİREKTEN DÖNDÜ!
Bu arada Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) Kuddusi Müftüoğlu'nun yerine başkanlığa getirilen Yusuf Namoğlu'nun, yönetim kuruluna almak istediği eski hakem İlhami Kaplan'ın da (üstte) son dakikada MİT'ten gelen olumsuz rapor nedeniyle yönetime alınmadığı öğrenildi. Kaplan, Namoğlu'nun daha önceki MHK yönetim kurulunda da görev yapmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...