F.Bahçe'de Nihat Kahveci sürprizi

Düzenleyen:
F.Bahçe'de Nihat Kahveci sürprizi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Villarreal'den ayıran 50 yaşındaki teknik adam Marcelino García Toral'ın sarı lacivertli takımın başına getirilmesi halinde yardımcısı olarak Nihat Kahveci'yi düşünüyor.

Fenerbahçe Pereira'nın takımdan ayrılması kararının ardından yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. Daha Portekizli hocayı göndermeden teknik direktör adaylarını masaya yatıran F.Bahçe ilk hedef olarak Şilili hoca Pellegrini'yi listenin en başına aldı. Yönetici Ali Yıldırım dünyaca ünlü hocayla bir görüşme bile gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

MARCELINO NİHAT'LA ÇALIŞACAK

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Pellegrini'nin ağır şartlar sunması nedeniyle diğer alternatif isimlerle de görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler Rudi Garcia, Carlos gibi isimlerin dışında listelerine bu kez de Villarreal'de görevine son verilen Marcelino Garcia Toral'ı eklediler. Marcelino geldiği takdirde bu takımda altyapı antrenörü olarak çalışan Nihat Kahveci'yle görev yapmasının planlandığı öğrenildi.

F.Bahçe'de Nihat Kahveci sürprizi

ÇOK BAŞARILI OLMASINA RAĞMEN YOLLANDI

Villarreal'de son derece başarılı bir grafik çizmesine rağmen görevine son verilen İspanyol hoca geçen sezon takımını ligde 4. yapmayı başarmıştı. Tecrübeli teknik adam bu sezon da Villareal'i Şampiyonlar Ligi ön öneme Play-Off'una taşımayı başardı. Bu arada Marcelino Garcia Toral'ı gönderen Villarreal'in Pellegrini'ye yöneldiği öne sürüldü.

DİSİPLİNİYLE TANINIYOR

Villarreal' in yollarını ayırdığı 50 yaşındaki İspanyol hoca Marcelino Garcia Toral son derece disiplinli bir hoca olarak biliniyor. Futbolculara ödün vermeyen tecrübeli teknik adam elindeki kısıtlı kadroya rağmen Villarreal'i 4. sıraya kadar taşıdı. Şampiyonlar Ligi'ne girmeleri için de önlerinde sadece Monaco engeli kaldı. Buna rağmen Marcelino anlaşılmaz bir şekilde kovuldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...