İzin yasağı kalktı memurlar oraya akın etti

Düzenleyen:
İzin yasağı kalktı memurlar oraya akın etti

GÜNDEM Haberleri

Kamu personeline getirilen izin yasağının kaldırılmasının ardından memurlar, tatil yerlerine akın etti. İzmir'de bir süre önce Yunan Adaları'na kruvaziyer turu başladı, tura ilgi büyüktü.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi nedeniyle yürütülen çalışmalar kapsamında kamu personeline getirilen izin yasağının 8 Ağustos itibarıyla kaldırılmasının ardından memurlar, tatil yerlerine akın etti.

YÜZLERCE MEMUR KRUVAZİYERE BİNDİ

İzmir'den yüzlerce memur, perşembe günü limandan kalkıp, pazar günü dönen ve sadece Yunan adalarına giden kruvaziyer gemiye bindi.

YASAK KALKINCA HAREKETLENDİ

Kamu personelinin izin yasağı kalkınca turizm hareketlendi. Turizmdeki kriz nedeniyle yabancı turist taşıyan kruvaziyerlerin rotasından çıkardığı İzmir Limanı'nda alışveriş yapılan dükkanlar da kapandı. İzmir'de bir süre önce Yunan Adaları'na kruvaziyer turu başladı. Her hafta perşembe günü İzmir Limanı'ndan yerli turist alan kruvaziyer gemi, Yunan Adaları'na gidiyor, tur pazar günü sona eriyor.

MEMURLARDAN YUNAN TURUNA İLGİ BÜYÜK

Memurlar izin yasağının kalkmasıyla birlikte ilk hafta sonunda bu tura ilgi gösterdi. Sıcaklığın 40 derece olduğu İzmir'de valizleriyle uzun süre kuyrukta bekleyen vatandaşlar için su püskürten sistem çalıştırıldı, ve soğuk içecek ikram edildi. Yunan Adaları'nın vizesiz olması nedeniyle işlemler de uzun sürmedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...