Galatasaray'ın 'hayal kırıklığı' Çin'e gidiyor

Düzenleyen:
Galatasaray'ın 'hayal kırıklığı' Çin'e gidiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Kasımpaşa'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilere yanıt veremeyen Hollandalı futbolcu Ryan Donk'u aralık ayına kadar kadroda tutup daha sonra Çin Ligi'ne satmayı planlıyor.

Galatasaray yönetimi geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan 2.5 milyon euroya transfer edilen ancak beklentilere yanıt veremediği için gözden çıkarılan Ryan Donk'u devre arasına kadar takımda tutma kararı aldı. Milliyet gazetesinin haberine göre; Teknik Direktör Jan Olde Riekerink tarafından da destek verilen projeye göre Donk kadroda kalacak ama aralık ayında Çin pazarına satılması planlanıyor. Riekerink'in, Hollandalı futbolcuyu hem orta alanda hem de defansta alternatif olarak düşündüğü ve bu yüzden de satılmasını şimdilik istemediği öğrenildi.

Galatasaray'ın 'hayal kırıklığı' Çin'e gidiyor

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cim-Bom'un ciddi bir maliyetle renklerine bağladığı Donk hayal kırıklığı yaşatan performansı nedeniyle zaman zaman tribünler tarafından ıslıklanmıştı. Donk'tan zarar etmek istemeyen yönetim ve Riekerink'in aralık ayına kadar bu futbolcuyu iyi bir alternatif olarak elinde tutmak istediği dile getirildi. Galatasaray'ın gerek kupa maçlarında gerekse ihtiyaç duyulan lig maçlarında şans vererek vitrine sokacağı Donk'u geçen sezon Burak Yılmaz'da olduğu gibi devre arasında Çin'e satmak istediği bildirildi.

Riekerink yarım sezon daha takımda kalmayı garantileyen Donk'a sadece Thun ve Aarhus'la oynanan hazırlık maçlarında şans vermişti.

22 MAÇA ÇIKTI

Ryan Donk, geçen sezondan bu yana Galatasaray'da 22 maça çıktı. Hollandalı futbolcu 1 gol atıp 3 asist yaptı. Donk, bin 467 dakika sahada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...