Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'yi kim çalıştırıyor?

Düzenleyen:
Fenerbahçe'yi kim çalıştırıyor?

SPOR Haberleri

Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira ile yolların ayrılması kararına rağmen Pereira'nın antrenmanlara çıkması kafaları karıştırmıştı. Sarı lacivertlilerde takımdan sorumlu kişinin kim olduğu da ortaya çıktı.

Vitor Pereira'nın gönderilme kararı sonrasında takımı kimin çalıştırdığı merak konusu oldu. Pereira antrenmanlara çıksa da takım başka bir ismin sorumluğunda.  Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ın gönderilme kararının ardından antrenmanlara çıkmaya devam eden Pereira'nın kulüple avukatları arasındaki görüşmelerin tamamlanmasını beklediği aktarıldı. Bu süre içerisinde takımın başında kalmayı sürdüren Portekizli teknik adam arka planda yer alıyor. 

Antrenman fotoğraflarında da açıkça görülen bu durumun ardından ise 'takımı kim çalıştırıyor?' soruları sorulmaya başlandı. Fenerbahçe'de bu sorumluluk şu anda takımın kondisyoneri Fatih Yıldız tarafından yürütülüyor. ,

Fenerbahçe'yi kim çalıştırıyor?

Alınan bilgilere göre Yıldız'ın Pereira'nın gidişinden sonra da takımda kalması bekleniyor. 36 yaşındaki kondisyoner, Fenerbahçe'den önce A Milli Takım ile Galatasaray'da görev yaptı. İsmail Kartal'ın talebiyle Fenerbahçe'nin teknik heyetine katıldı. Vitor Pereira ve ekibi geldikten sonra da yönetim, Fatih Yıldız'ın görevine devam etmesini sağladı. Alanında Türkiye'nin en iyilerinden biri olan Yıldız, futbolcular tarafından da çok seviliyor. Başarılı kondisyoner, yeni gelecek teknik direktörle birlikte Fenerbahçe'deki görevine devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...