Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin rakibi dağıldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin rakibi dağıldı

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan İsviçre Ligi ekiplerinden Grasshoppers, ligde Thun ile oynanan maçta rakibine 2-1 yenildi ve 3'ncü kez art arda mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile gruplara kalma mücadelesi verecek İsviçre'nin Grasshoppers takımı, deplasmanda Thun'a 2-1 kaybederek ligde arka arkaya 3. kez mağlup oldu. Zürih kentinin takımı Grasshoppers, İsviçre Süper Ligi'nin 4. haftasında Stockhorn Arena'da Thun'a konuk oldu.

GRASSHOPPERS'IN TEK GOLÜ MUNSY'DEN GELDİ

İlk yarısı iki takımın karşılıklı bulduğu gollerle 1-1 tamamlanan karşılaşmayı Thun, 2-1 kazandı. Ev sahibi ekibe üç puanı getiren golleri 45+1. dakikada Nicolas Schindelholz ve 88. dakikada Christian Fassnacht kaydederken, Grasshoppers'ın tek golünü 43. dakikada Ridge Munsy attı.

TAKIM 8. SIRADA

Grasshoppers, 4 haftası geride kalan 10 takımın mücadele ettiği İsviçre Süper Ligi'nde 3 puan ve averajla 8. sırada yer alıyor. Fenerbahçe ile Grasshoppers arasındaki play-off turu ilk maçı, 18 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...