Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Borisov: 'Tüm FETÖ'cülerin kellesini vereceğiz'

Düzenleyen:
Borisov: 'Tüm FETÖ'cülerin kellesini vereceğiz'

DÜNYA Haberleri

Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov yaptığı açıklamada, "Gerekirse tüm FETÖ'cülerin kellesini vereceğiz'' dedi.

Boyko bu sabah NOVA tv kanalına yaptığı açıklamada, dün Türkiye'ye teslim edilen ve Bulgar basınında eleştirilere yol açan Abdullah Büyük'ün Türkiye'ye teslim edilmesiyle ilgili şunları söyledi: "Gerekirse hepsinin kellesini vereceğiz. Biz Türkiye'nin hükümeti ve Cumhurbaşkanıyla çok iyi ilişkiler sürdürmeliyiz''

Başbakan Borisov "Abdullah Büyük, Türkiye'ye benzeri şekilde iade ettiğimiz 25 bin kişiden biri. Ankara ile iyi ilişkiler önemli olan. Türkiye istikrarsız ülke ilan edilip, 500 bin mülteciyi serbest bırakırsa, bu göçmenler ilk güvenli ülke olarak, bize girecek. İnsan hakları savunucularını da rahatlatmak isterim, Türkiye'de idam cezası yok."

Son yıllarda hükümet karşıtı bütün eylemleri düzenleyen ve genelde sosyal ağlarda organize edilen "PROTESTO AĞI" grubu, FETÖ'cu Abdullah Büyük'ün teslim edilmesine izin verdiği için Bulgar hükümetinin istifasını istiyor. Grubun organize ettiği protestoların bugün başlaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...