Hristofyas koltuğu bıraktı ama limuzini bırakmadı

/ Kaynak: CHA
Hristofyas koltuğu bıraktı ama limuzini bırakmadı

DÜNYA Haberleri  / CHA

Rum Yönetimi eski lideri Dimitris Hristofyas'ın, görev süresinin sona ermesinin ardından makam aracını yeni sahiplerine iade etmeyi reddetti.

Rum Yönetimi eski lideri Dimitris Hristofyas'ın, görev süresinin sona ermesinin ardından makam aracını yeni sahiplerine iade etmeyi reddetti. nbsp;

Rum Alithia gazetesi, Hristofyas'ın başkanlık limuzinini elinde tutmaya devam ettiğini yazdı. Gazete, devir teslim töreninin ardından da bu araçla ayrılan eski liderin güvenlik gerekçesiyle limuzin iadeye yanaşmadığını belirtti. Gazete, Hristofyas'ın başkanlık limuziniyle birlikte beraberinde 15 korumayı da alıp gittiğini yazdı.

Limuzini geri almak için acele etmeyen yeni lider Nikos Anastasiadis'in ise geçtiğimiz hafta aracının arızalanması üzerine eski liderlerden Tasos Papadopulos'un kullandığı araca binmek zorunda kaldı.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...