Maradona'dan flaş Messi açıklaması

Düzenleyen:
Maradona'dan flaş Messi açıklaması

SPOR Haberleri

Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, milli takımı bıraktığını açıklayan Lionel Messi'nin kararından dönmeyeceğini söyledi.

Diego Armando Maradona, Arjantin Futbol Federasyonu'nun zayıf yönetimi nedeniyle Lionel Messi'nin milli takımı bırakma kararından dönmeyeceğini savundu. Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı, Haziran ayında düzenlenen Copa America Centenario finalinde Şili'ye kaybetmelerinin ardından Arjantin Milli Takımı'ndan emekli olduğunu açıklamıştı.

"İŞE YARAMAYACAK"

Arjantin'in yeni teknik direktörü Edgardo Bauza da geçtiğimiz günlerde Messi'yi bu kararından vazgeçirmek için Barcelona'ya gitmişti ancak Diego Maradona, bunun işe yaramayacağına inanıyor.

"BEN BÖYLE ZAYIF YÖNETİM GÖRMEDİM!"

Ülkesinde yayın yapan Radio La Red'e konuşan Maradona, "Ben Messi'nin Bauza'ya hayır diyeceğini düşünüyorum. Bu benim fikrim, belki de yanılıyorumdur." dedi.

Maradona, Copa America finali öncesi Messi ile Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) arasında Instagram'da yaşanan atışmaya da değinerek bu tarz anlaşmazlıkların ülke futboluna zarar verdiğini söyledi ve "Biz şu an çok kötüyüz. 2018 Dünya Kupası'na gidememe tehlikesiyle karşı karşıyayız. Ben böyle zayıf bir yönetim görmedim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...