Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BBC, FETÖ'cü Hakan Şükür’ü böyle gördü!

Düzenleyen:
BBC, FETÖ'cü Hakan Şükür’ü böyle gördü!

DÜNYA Haberleri

FETÖ'cü Hakan Şükür ve babası hakkında verilen tutuklama kararını İngiliz yayın kuruluşu BBC, eski ulusal futbolcunun ve babasının FETÖ bağlantısı sebebiyle arandığını duyurdu.

15 Temmuz’daki başarısız darbe girişiminin arkasında konuyla ilgili ülkede iki evde arama yapıldığı duyuruldu. Hakan Şükür’ün ülkenin en fazla tanınan futbolcuları aralarında olmasının yanı sıra, iktidar partisinin eski milletvekili de olduğu, FETÖ destekçisi olması sebebiyle darbe girişiminde suçlandığı belirtildi.  Şükür’ün aylar önce ABD’ye gittiği, kendisinin internet sitesi ve twitter hesabına cuma günü itibariyle erişilemediği kaydedildi. Hakan Şükür’ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret sebebiyle yargılandığı da kaydedildi.

Hakan Şükür için yakalama kararı İsviçre basınında

İsviçre’de yayınlama yapan Blick gazetesi, eski ulusal futbolcu Hakan Şükür’ün Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı kadar hakkında resen yakalama kararı çıkarılmasına geniş yer ayırdı.

DHA’da bulunan habere tarafından; Blick’in, “Hakan Şükür polis göre yakalama kararıyla aranıyor” başlıklı haberinde, “Hakan Şükür 15 Temmuz darbe girişimine takviye verdiği gerekçesiyle aranıyor. 44 yaşındaki Şükür için yakalama emri resmi olarak çıkarıldı, fakat kendisinin Amerika’ya yerleştiği de bilinmektedir. Hakan Şükür, AKP’den milletvekili seçildikten sonradan, 2013 yılındaki kanunsuzluk iddialarından daha sonra AKP’den istifa etmişti. Ardından Amerika’ya  yerleşen eski futbolcunun, Gülen’e olan yakınlığı da bilinmektedir” ifadesi kullanıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...