Eski CHP'li Vekilden bomba iddia: Zekeriya Öz yakalandı

Düzenleyen:
Eski CHP'li Vekilden bomba iddia: Zekeriya Öz yakalandı

POLİTİKA Haberleri

24. Dönem CHP milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Özgündüz, twitter hesabından, Zekeriya Öz ile 'havacıların imamı' olduğu öne sürülen Adil Öksüz'ün yakalandığını iddia etti. Ancak CHP'li vekilin iddiası resmi makamlarca doğrulanmadı...

24. Dönem CHP milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Özgündüz, 17 - 25 Aralık savcılarından Zekeriya Öz ile 'havacıların imamı' olduğu öne sürülen Adil Öksüz'ün yakalandığını söyledi.

Özgündüz, Öz ve Öksüz'ün komşu bir ülkede yakalandığını öne sürerken bir Türk vatandaşının fotoğraflarını çekip ihbar etmesi üzerine gözaltına alındığını öne sürdü.

RESMİ MAKAMLAR DOĞRULAMADI

CHP’li Özgündüz’ün bu iddiası Anakara kulislerini harekete geçirirken, resmi makamlardan ilk açıklama geldi. Gerek Dışişleri Bakanlığı yetkilileri gerekse Batum Konsolosluğu yetkilileri, Öz ve Öksüz’ün Gürcü makamlar tarafından yakalanıp gözaltına alındığı iddialarını doğrulamadı.

Özgündüz'ün Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

Eski CHP'li Vekilden bomba iddia: Zekeriya Öz yakalandı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...