Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esed rejimi yerleşim yerini bombaladı: 10 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Esed rejimi yerleşim yerini bombaladı: 10 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Rus ve rejim uçaklarının Halep'te yerleşim yeri ile bir hastaneyi bombalaması sonucu 10 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Rus ve Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'te muhaliflerin kontrolündeki beldelerde yerleşim yeri ve bir hastaneye düzenlediği hava saldırısı sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rusya ve Esed rejimine ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyindeki Hayyan beldesinde yerleşim yerini bombalaması sonucu, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.

Olayda yaralananlar beldedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı, bombardıman sonucu çok sayıda ev ve iş yeri de yıkıldı.

Rus uçakları kadın doğum ve çocuk hastanesini bombaladı

Halep'in Kafr Hamra beldesindeki sivil savunma ekibinden Abdülfettah Abdullah ise Rus uçaklarının sabaha karşı beldedeki kadın doğum ve çocuk hastanesini bombalaması sonucu 7 kişinin yaralandığını belirtti.

Abdullah, ''Rus uçaklarının hava saldırısında hastane kullanılmaz hale geldi. Hastanedeki çok sayıda tıbbi cihaz hasar gördü, bazı cihazlar da kullanılamaz hale geldi.'' dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...