Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Güzel bir futbol sonucunda kupayı kazanmak istiyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Güneş: Güzel bir futbol sonucunda kupayı kazanmak istiyoruz

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki maçta Galatasaray'ı güzel bir futbolla yenip Turkcell Süper Kupa'yı kazanmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin, karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Galatasaray'ın kadro yapılanmasının iyi olduğunu ifade eden Güneş, "Bu yıl da oldukça iyi oyuncular aldılar. Sezona renk katacaklarını düşünüyorum. Geçen sezona kötü başlamışlardı ama daha sonra toparladılar ve kupa şampiyonu oldular. Biz de iyi bir takımız. Geçen sezon şampiyonluğu hak ettik." diye konuştu.

Dostluğun ve kardeşliğin öne çıktığı bir dönemde, kupa maçında iki takımın güzel futbolunu görmek istediklerini anlatan Güneş, şunları söyledi:

"Herkesin sevgi havuzuna bir takım değerler katmasını bekliyoruz. Yarın bu anlayışla sahaya çıkacağız. Güzel bir futbol sonucunda kupayı kazanmak istiyoruz. Enerjimizin tümünü kullanacağız ve yorulacağız. Maç içerisinde futbolun gerginliği olabilir ama müsabaka bittiği zaman, bir takımın kupayı aldığı, diğerinin ise kupayı kaybettiği ama dostluğun devam ettiği bir maç olmasını temenni ediyorum. Hazreti Mevlana'nın anlayışının hakim olduğu bir şehirde ona uygun şekilde futbol maçının oynanmasını temenni ediyorum."

Tolga: "Güzel bir maç olacak"

Takım kaptanı Tolga Zengin de yarın güzel bir maç olacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Rakibimiz geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçirmedi ama kupayı aldı. Bu yıl takviyeler oldu. Onlar da kadrolarını güçlendirdiler. Bizden her ne kadar ayrılan futbolcular olsa da aramıza katılan arkadaşlar da oldu. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Hocamızın da söylediği gibi güzel bir atmosferdeyiz. İnşallah, dostça ve güzel bir maç olacak ve kazanan biz oluruz. Şampiyonluktan sonra Süper Kupa'yı alıp lige moralli girmek istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...