Hakkari'de komutana büyük alkış!

Düzenleyen:
Hakkari'de komutana büyük alkış!

GÜNDEM Haberleri

Hakkari Valisi Toprak ve Korgeneral Çetin, esnafı ziyaret etti. Vatandaş tarafından Vali ve Paşa'ya büyük ilgi vardı.

Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, kendisini ziyarete gelen Van Asayiş Kolordo Komutanı Korgeneral Arif Çetin ve Komutanlar ile birlikte Hakkari kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Darbe girişimi sonrası Van Asayiş Kolordo Komutanlığı görevine atanan Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Vali Toprak ve Korgeneral Arif Çetin, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Hakkari il Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve il Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Bir kahvede vatandaşlarla aynı masada oturup çay içip sohbet eden Vali Orhan ve komutanlara büyük ilgi gösteren vatandaşlar alkışlarla moral verdi.

KORGGENERAL İÇİN "KAHRAMAN" DEDİ

Vali Toprak vatandaşlarla sohbet ederken,  Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin’i kahraman olarak tanıttı. Vali Toprak, "Komutanımızın bir özelliği var. Darbe gecesi neyin ne olduğunun belli olmadığı o zaman Jandarma Genel Komutanlığı’nda Harekat Daire başkanıydı. İlk açıklamayı yapan komutanımızdır. Allah kendisinden razı olsun" dedi.

Korgeneral Çetin ise, ilk kez Hakkari’ye geldiğini belirterek, "Biz sizlerin hizmetkarıyız. Milletimizin emrindeyiz. Siz olmasanız bizim burada ne işimiz olur ki?" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...