Messi milli takım için kararını verdi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Messi milli takım için kararını verdi

SPOR Haberleri  / AA

İspanyol ekibi Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, milli takımı bırakma kararından vazgeçtiğini açıkladı.

İspanyol ekibi Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun Arjantin Milli Takımı'nda forma giymeye devam edeceği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Arjantinli oyuncunun şu ifadelerine yer verildi:

"Arjantin futbolunda sorunların çok olmasını dikkate alıyorum. Niyetim başka bir problem yaşatmak değil. Herhangi bir zarara sebep vermek istemiyorum. Her ne şekilde olursa olsun her zaman mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştım. Arjantin futbolunda çözülmesi gereken birçok sorun var, ama benim tercihim dışarıdan eleştirmek değil içeriden yardım etmek. Final gecesi birçok şey aklımdan geçti ve bırakmak için ciddiydim ama ülkeme olan aşkım ve bu forma çok büyük. Milli takıma dönmemi isteyenlere çok teşekkür ederim, onları sevindirmek için mümkün olan her şeyi verebileceğimizi ümit ediyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...