Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filistinli gruplardan Mısır'a çağrı

/ Kaynak: AA
Filistinli gruplardan Mısır'a çağrı

DÜNYA Haberleri  / AA

Filistinli grupların oluşturduğu Milli ve İslami Güçler, Mısır'dan, ateşkes anlaşmasına uyması için İsrail'e baskı yapmasını istedi.

nbsp;Filistinli grupların oluşturduğu Milli ve İslami Güçler, Mısır'dan, ateşkes anlaşmasına uyması için İsrail'e baskı yapmasını istedi. Milli ve İslami Güçler adıyla bir araya gelen Filistinli çok sayıda örgütün temsilcisi "Filistin meselesini" ele almak için Gazze'de toplandı. Toplantının ardından yapılan basın açıklamasında, Mısır'ın, ateşkes anlaşmasına uyması için İsrail'i zorlaması gerektiğine vurgu yapıldı. Gazze'ye karşı düzenlenmesi muhtemel askeri operasyonlardan sonra ortaya çıkacak tablodan İsrail'in sorumlu olduğu belirtilen açıklamada, Doha ve Kahire'de imzalanan milli mutabakat anlaşmalarının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiği ifade edildi. Açıklamada ayrıca, milli birliğin sağlanması ve seçim tarihlerinin belirlenmesi için Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) geçici liderliği bünyesinde yapılacak acil toplantı çağrısında bulunuldu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...