Elazığ'da 3 hakim ve savcı tutuklandı

Düzenleyen:
Elazığ'da 3 hakim ve savcı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'da, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, gözaltına alınan 7 hakim ve savcıdan 3'ü tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin yürüttüğü soruşturmalar kapsamında haklarında yakalama kararı çıkartılan Elazığ ve Karakoçan Adliyesi'nde görevli 7 hakim ve savcı, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, ifade işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan 7 hakim ve savcıdan 3'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Kentte, daha öncede haklarında yakalama kararı verilen 24 hakim ve savcıdan 23'ü yakalanmış, 19'u tutuklanmış, 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...