Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahte polislere banka hesabı temin etti tutuklandı

Düzenleyen:
Sahte polislere banka hesabı temin etti tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Adana'da kendilerini polis olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran şahıslara banka hesabı temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. Kendilerini polis olarak tanıtan zanlılar bir vatandaşın 2 bin lirasını dolandırdı. Bu şahıslar dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu. Polis yaptığı çalışmada vatandaşın parayı Adana'daki banka hesaplarına yatırdığını belirledi. Adana polisi zanlıları yakalamak için harekete geçti. Polis yaptığı çalışmada vatandaşın yatırdığı hesap numarasını Mert A. isimli bir şahsın temin ettiğini belirledi. Polis zanlıyı yakalayıp bu suçlamayla adliyeye sevk etti. Ancak zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bu arada polise bir vatandaşın da yine sahte polise inanarak Adana'daki bir hesaba 4 bin 500 lira para yatırdığı ihbarı geldi. Polis bunun üzerine çalışma yaparken hesabı yine Mert A.'nın bulduğunu belirledi. Diğer iddiadan serbest kalan Mert A. adliyeden çıkarken polis tekrar gözaltına aldı. Zanlı emniyette yeniden sorgulandı. Zanlı suçlamaları kabul etmedi. Polis zanlıyı daha sonra adliyeye sevk etti. Zanlı bu kez çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...