Öğrenci evinden asker kıyafeti ve bot çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Öğrenci evinden asker kıyafeti ve bot çıktı

GÜNDEM Haberleri  / AA

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Sivas'ta, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, öğrenci evinden askeri kamuflaj ile asker botu bulundu.

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında polis ekipleri tarafından operasyon düzenlenen öğrenci evinde, askeri kamuflaj ve bot bulundu.

FETÖ EVİNE OPERASYON

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün öğrenci evleri sorumlusu olan Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu G.K'nin Aydoğan Mahallesi'nde kaldığı eve operasyon düzenleyerek bu kişiyi gözaltına aldı.

ASKERİ KAMUFLAJ VE ASKER BOTU ÇIKTI

Bir gün önce evin bazı eşyalarını mezatta sattığı öne sürülen G.K'nin, diğer eşyaları ise evin bir odasında kolilediği belirlendi. Kolileri açan ekipler, askeri kamuflaj ile asker botu buldu. Diğer kolilerden de KPSS, üniversiteye hazırlık kitapları ile Kur'an-ı Kerim ve CD çıktı.

CEP TELEFONUNDA ASPHALT 8 AIRBORNE PROGRAMI TESPİT EDİLDİ

G.K'nin cep telefonunu da ele geçiren ekipler, örgüt üyelerinin haberleşmede kullandığı "Asphalt 8 Airborne" programının cihazda kurulu olduğunu tespit etti."Abi" olduğu iddia edilen G.K'nin üzerinde, Sivas'taki bazı öğrenci evlerinin anahtarları da bulundu.G.K. ile eşi S.K. de gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...