İşte Beşiktaş’ın yeni forvet adayı

Düzenleyen:
İşte Beşiktaş’ın yeni forvet adayı

SPOR Haberleri

Alman golcü Gomez'in ayrılık kararı almasının ardından Beşiktaş’ın, Portekiz Ligi ekiplerinden Porto’nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Mario Gomez’in takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışı içine giren siyah-beyazlılar, rotayı Portekiz’e çevirdi. Beşiktaş’ın, Porto forması giyen Vincent Aboubakar’ı listesine aldığı ileri sürüldü. Kamerunlu için Porto ile temasa geçen siyah-beyazlıların, bu görüşmelerden olumlu sonuç aldığı belirtildi. Öte yandan Kamerunlu yıldız oyuncuyla, İngiltere Premier Ligi’nin son şampiyonu Leicester City ve Fransa’nın Rennes takımının da ilgilendiği ifade edildi.

PORTO İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

Profesyonel kariyerine Fransa’nın Valenciennes takımında başlayan Aboubakar, 2013’de Lorient’e transfer oldu. Lorient’de geçirdiği 1 sezonda, 36 maçta 16 gol atarak dikkatleri çeken Kamerunlu oyuncu, 2014-2015 sezonu öncesi Porto ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Geride kalan sezonda Portekiz ekibi ile çıktığı 42 maçta 18 gol, 2 asistlik performans gösteren Aboubakar, Kamerun Milli Takımı formasını da giyiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...