KPSS sorularını sızdıran 11 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
KPSS sorularını sızdıran 11 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

BİLECİK'te Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularını sızdırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheliden 11'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Darbe girişimin ardından Bilecik Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri 'Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 18 kişiyi gözaltına aldı. FETÖ/PDY terör örgütünce adalet teşkilatına yerleştirildikleri ve 'Kamu kurum ve kuruluşlarına eleman yerleştirmesi, KPSS sorularının sızdırılması' ile suçlanan şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden A.D., B.A., H.H.A., İ.S., A.T., A.O.A., E.A., M.T., F.S., B.Ş.A. ve M.I. tutuklanarak Bilecik M Tipi Cezaevi'ne gönderildi, diğer şüpheliler R.D., O.G.A., E.Ö., A.K., N.H.Ş., R.Ö. ve M.K. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...