Robin van Persie şaşırttı

Düzenleyen:
Robin van Persie şaşırttı

SPOR Haberleri

Uzun süre takımdan ayrı çalışmasına rağmen Hollandalı Robin van Persie'nin yapılan testlerin ardından fizik olarak takımın en hazır isimlerinden biri olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Robin van Persie sürprizi yaşanıyor. Sarı-lacivertli futbolcunun yapılan ölçümleri büyük şaşkınlık yaşattı. Uzun süre takımdan ayrı çalışmasına rağmen Van Persie'nin fizik olarak takımın en hazır isimlerden biri olduğu ortaya çıktı. Yeni sezon öncesi kuvvet ve dayanıklılık çalıştırması yaptırmadığı için Teknik Direktör Vitor Pereira'nın antrenman sistemini yeterli görmeyen yıldız futbolcu, idmanların büyük bölümünü takımdan ayrı şekilde sürdürmüştü.

VAN PERSIE'NİN EKSİĞİ YOK, EN HAZIR İSİMLERDEN BİRİ...

Ayrıca kendi fizyoterapisti Matt Radcliffe ile de çalışmalar yaparak sezona bu şekilde hazırlanma kararı almıştı. Hollandalı futbolcu adeta kendisinin antrenörü oldu ve sezona Pereira'dan bağımsız hazırlandı. Milliyet Gazetesinin haberine göre; son yapılan ölçümlere göre Van Persie'nin fiziksel açıdan hiçbir eksiğinin bulunmadığı, hatta birçok ismin önünde yer aldığı belirlendi.

Monaco maçı öncesi sakatlanmasına rağmen tecrübeli futbolcunun yaptığı sıkı çalışmalar sayesinde bir problemi bulunmuyor. Taktik anlamda takıma adapte olması durumunda yeni sezonda en önemli isimlerden biri olması hedefleniyor. Hollandalı futbolcu geçen sezon takıma geç dahil olduğu için çalışmaların büyük bölümünü takımdan ayrı yapmış ve ilk etap antrenmanlarında yer almamıştı. Şimdiyse hem sakatlığını atlattı, hem de iyi çalışarak eksiklerini tamamen giderdi.

GRASSHOPPERS TEHLİKESİ

Teknik direktör konusunda belirsizlik yaşayan Fenerbahçe'de her şey silbaştan değişme aşamasına geldi. Sezon başında yola Vitor Pereira ile çıkan sarı-lacivertliler, kamp boyunca 3-5-2'yi denemiş ve yeni bir anlayış getirmişti.

Hatta Monaco maçlarında da düzen böyle devam etmişti. Ancak Pereira ile devam etmeyi düşünmeyen takımda, sistem boşluğu oluştu. Hem antrenman programları hem de taktiksel çalışmalar havada kaldı.

Şu anda fiziksel ağırlıklı çalışmalar başladı. Ayrıca maç eksiği de olan takım, Grasshoppers eşleşmesine kadar aradaki 15 günlük süreyi neredeyse bomboş geçirmiş olacak. Bu sürede de sarı-lacivertlilerin İsviçreli rakibi lig maçlarına devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...