Muslera'ya dev talip

Düzenleyen:
Muslera'ya dev talip

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City, Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya talip oldu.

Galatasaray'ın vazgeçilmezi Fernando Muslera için Manchester City iddiaları gündeme geldi. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, şu an takımda 1. kaleci pozisyonunda bulunan Joe Hart'a çok güvenli bakmıyor. Oraya başka profilde kaleci düşünen Guardiola, gündemine Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera'yı aldı.

DİĞER ADAY TER STEGEN

Manchester City'nin bir diğer alternatifi ise Barcelonalı Ter Stegen... Fakat Ter Stegen için Katalan kulübünün belirlediği yüksek bonservis, ibreyi Muslera'ya çeviriyor.

MUSLERA'NIN KAFASI KARIŞTI

İddialara göre, Türkiye'de yaşanan son olaylardan sonra Muslera'nın kafası karıştı ve iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılabileceği vurgulandı. Ada basınına düşen bu haber ile ilgili, önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz neticeler çıkabilir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...