16 Temmuz'da durdurulmuştu! Yola çıktı

Düzenleyen:
16 Temmuz'da durdurulmuştu! Yola çıktı

GÜNDEM Haberleri

16 Temmuz akşamında Bilecik Garı'nda durdurulan askeri araçların bulunduğu yük treni yeniden yola çıktı.

Ankara'dan İstanbul'a gönderildiği öne sürülen ve 16  Temmuz akşamında Bilecik Garı'nda durdurulan askeri araçların bulunduğu yük  treni, Tekirdağ Çerkezköy 3'üncü Zırhlı Tugay Komutanlığına teslim edilecek.

Alınan bilgiye göre, 16 Temmuz akşamı alınan ihbar üzerine, Ankara'dan  İstanbul'a gittiği öğrenilen silah ve mühimmat bulunduğu belirtilen iki katar,  Bilecik Valisi Süleyman Elban'ın talimatıyla ray değişimi sırasında  durdurulmuştu.

İstasyon Mahallesi'ndeki garda yapılan aramalarda, birinci katarda  silah ve mühimmat bulunduğu belirtilen 30'un üzerinde vagon ve konteyner, ikinci  katarda ise 16 zırhlı araç, 20 kamyon ve çeşitli miktarda römork ve paletli araç  olduğu tespit edilmişti.

FETÖ'nün darbe girişiminde kullanılacağı şüphesiyle araç ve  mühimmatlara el konularak, Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma  başlatılmıştı. 28 gündür Bilecik Garı'nda bekletilen malzeme ve araçlar,  soruşturmanın tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Tekirdağ  Çerkezköy'deki 3'üncü Zırhlı Tugay Komutanlığına teslim edilmek üzere yola  çıkarıldı.

Askeri malzeme ve araçların Tekirdağ Çerkezköy'deki 3'üncü Zırhlı  Tugay Komutanlığı yetkililerine teslim edileceği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...