Mısır ordusunun Sina'daki operasyonlarında 28 kişi öldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mısır ordusunun Sina'daki operasyonlarında 28 kişi öldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır ordusunun Kuzey Sina vilayetine bağlı Refah kentinde düzenlediği hava saldırılarında 28 kişinin öldüğü bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Refah kentinin batısında bir evin hedef alındığı hava saldırısında aralarında terör örgütü DAEŞ’e bağlı Ensar Beyt el-Makdis (Sina Vilayeti) yöneticisinin de bulunduğu silahlı 20 kişi öldü.

Söz konusu yöneticinin kimliği hakkında bilgi verilmezken, Mısır ordusundan henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan, Refah kentinde, güvenlik güçlerine yönelik saldırı hazırlığında olan bir keskin nişancı ile silahlı 7 kişinin daha ordu güçleri tarafından öldürüldüğü kaydedildi.

Mısır ordusu 4 Ağustos'ta yaptığı açıklamada, terör örgütü DAEŞ’e bağlı Ensar Beyt el-Makdis liderlerinden Ebu Dua el-Ensari ve yardımcılarının da aralarında bulunduğu 46 teröristin öldürdüğünü duyurmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...