Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nurettin Veren: Gülen'e biat eden 6 çocuğumu da sildim

Nurettin Veren: Gülen'e biat eden 6 çocuğumu da sildim

GÜNDEM Haberleri

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in karakutusu olarak bilinen gazeteci Nurettin Veren, FETÖ'yü savunan 6 çocuğunu da sildiğini söyledi.

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Gündemi'nin konuğu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le bir zamanlar yol arkadaşlığı yapmış olan, Yeni Akit gazetesi yazarı Nurettin Veren'di.

"6 ÇOCUĞUMU DA SİLDİM"
Nurettin Veren, programda sunucunun "Çocuklarınızı özlüyor musunuz" sorusuna biraz duygusal biraz da sinirli bir tepkiyle yanıt verdi:

"30 senelik ailesini gömmüş bir adam bin 600 liraya kendini satmaz.. Çocuklarımı hiç özlemedim. Onları Allah'a havale ettim. Milletin canını, kolunu ve bacağını verdiği bir meselede şahsi duygularımızı geride tutmalıyız.. Ben o tankların altında ölenleri gördüm... Onların yanında yer alanları, çocuklarım da olsa affetmiyorum. Onlar değil evlat, şeytan bile olamaz. Benim vatan sevgim evlat sevgimden ötedir. Onlar vatan hainidir. Allah iki dünyada yakalarını bir araya getirmesin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...