1 milyon etiketle 32 ülkeye darbe mesajı

Düzenleyen:
1 milyon etiketle 32 ülkeye darbe mesajı

Ekonomi Haberleri

İş ve tatili birleştiren özgün modeliyle tüm dünyada adından söz ettiren Dosso Dossi Fashion Show, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek ve şehitlerin anısını yaşatmak için farklı bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor.

Dosso Dossi Fashion Show, haziran ayında düzenlenen fuarda aldığı bir milyon siparişi, ‘Türk halkı darbeye karşı durarak demokrasisine ve ülkesine sahip çıkıyor’ (Turkish people are protecting their democracy and country resisting the coup) yazılı etiketlerle gönderip, dünyaya ‘darbeye karşıyız’ mesajı verecek. 15 Temmuz’daki darbe girişimini şiddetle kınadığını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı , “Avrupa’dan Orta Doğu’ya Asya’dan Afrika’ya yayılan on binlerce müşterimize Türkiye’nin ortak duygusunu iletmek için kolları sıvadık. Bu amaçla haziran ayında düzenlediğimiz fuarda sipariş aldığımız 1 milyonun üzerindeki ürünü 32 ülkede 200 farklı şehre ‘Türk halkı darbeye karşı durarak demokrasisine ve ülkesine sahip çıkıyor’ etiketiyle göndereceğiz. Böylece darbe girişimine karşı tepkimizi ve milletimizin zaferini müşterilerimizle paylaşıp 32 ülkede Türkiye’nin demokrasi sevdasını haykıracağız" dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...