Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira haber vermeden ülkesine gitti, Fenerbahçe'den açıklama geldi

Düzenleyen:
Pereira haber vermeden ülkesine gitti, Fenerbahçe'den açıklama geldi

SPOR Haberleri

Resmi siteden sabah idmanına çıkmayan Portekizli teknik adamın sözleşmeye aykırı hareket ettiği ve yaptırım uygulanacağı duyuruldu

Fenerbahçe yönetimi ile Vitor Pereira arasındaki gerilim tırmanıyor, hatta ülke sınırlarını aşıyor… Takımın Monaco’ya elenmesi sonrası istifası istenen ancak başarılı olduğunu düşünerek mukavelesine istinaden çalışmaya devam eden Portekizli teknik adam ülkesine gitti. Hem de kimseye haber vermeden… Yönetimin yerine hoca baktığı Vitor Pereira dün sabah idmanına çıkmadı… Zaten son çıktığı idmanlarda da aktif değildi. Kenardan sadece izleme yapıyordu ve görüntü veriyordu… İşler dün yaşanan olayların ardından koptu… 

"Haklarımızı kullanacağız"

Kulüp resmi siteden konuyla ilgili olarak şu bilgilendirmeyi yaptı: “Bugün Portekiz basınında çıkan haberlerde, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın anlaşılmaz, kabul edilemez ve gerçek dışı bir takım gerekçeleri ileri sürerek ülkesine geri döndüğü yönünde açıklamaları yer almıştır. Nitekim Vitor Pereira ve yardımcıları bu sabah yapılan antrenmana da katılmamıştır. Vitor Pereira ile kulübümüz arasında tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerini düzenleyen bir sözleşme mevcuttur. Vitor Pereira’nın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir. Kulübümüz bugün (dün) itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü kullanacaktır.” 

"Tehdit edildim"

Habersiz bir şekilde ülkesine dönen teknik direktör Vitor Pereira’nın gerekçesi ise şaşırtıcı… F.Bahçe yönetimini hedef alan Portekizli hoca, Record Gazetesi’ndeki açıklamasında Monaco maçının ardından yönetimin görevini yapmasını engellediğini savundu ve “Monaco’ya elendikten sonra yönetim benim sözleşmeme saygı göstermedi. Antrenörlük görevimi engellemeye çalıştılar. Takımın başında durmama bile izin vermediler. Sürekli tehdit aldığım gergin bir ortamda daha fazla çalışmam mümkün değildi. Bu yüzden ülkeme döndüm. Yardımcılarım da benimle aynı yolu izledi. Artık kararı verecek olan F.Bahçe” ifadelerini kullandı.

Tek taraflı fesih

Fenerbahçe yönetimi, Vitor Pereira ve yardımcılarının dün sabahki idmana çıkmaması nedeniyle noter tespiti yaptırdı. İstanbul’daki evini boşaltan ve banka hesaplarını da kapatıp Portekiz’e giden Pereira’nın sözleşmesi tek taraflı feshedilecek ve hiçbir tazminat ödenmeyecek. Taraflarla ilgili kararı ise FIFA verecek. Ki Vitor Pereira’da olayı FIFA’ya taşımayı düşünüyor. Pereira’nın basında çıkan mobbing ve tehdit haberlerini de FIFA’ya sunacağı dosyaya koyacağı öğrenildi. 

"Kocaman" paylaşım

Vitor Pereira’nın ayrılığı sonrası Fenerbahçe’nin hocası kim olacak? Guus Hiddink, Pellegrini ve Thomas Schaaf (Ümit Özat’lı) gündeme gelirken asbaşkan İsfendiyar Zülfikari dün sosyal medyadan hoca mesajı verdi… Twitter hesabına “Gönlümde Kocaman bir Sevgi var Sarı Lacivert renklere!!” diye yazdı… Her ne kadar başkan Aziz Yıldırım “Ben varken bu kulüpte çalışamaz” dese de akla Aykut Kocaman geldi.

Yıldız-Göle çalıştırdı

Kanarya, Grasshoppers maçının hazırlıklarına devam etti.  İdmanda takımın başında antrenör Fatih Yıldız ve Zeki Göle vardı. Salonda yapılan ve 30 dakika süren core antrenmanın ardından çalışma sahada devam etti. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin de yapıldığı idmanda pas ve kanat organizasyonları üzerinde duruldu. Futbolcuların keyifli olmaları dikkat çekti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...