Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına sağa çekti

Düzenleyen:
Fırtına sağa çekti

SPOR Haberleri

Adaylar Rosenborg’tan Svensson ve Dinamo Zagreb’ten Soudani… Yönetim kulüpleriyle pazarlık halinde

Karadeniz ekibi transfere nokta koymak istiyor. Mevki ise sağ… Hem beke hem de hücuma… Dış transferde 7 oyuncu ile anlaşan ve “50. Yıl”a odaklanan Trabzonspor’da sağ bek için  Rosenborg forması giyen Svensson ile sağ kanat için de Dinamo Zagreb’te ter döken Soudani düşünülüyor. Her iki futbolcunun kulübünün oyuncularını satmaya sıcak bakmadığı ancak bordo-mavililerin kulüplerini iknaya çalıştığı ifade edildi. Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim iki takviye sonrası dış transferi bitirecek. 

Asıl sorun içeride

Yönetim sonrasında tüm ağırlığını iç transfere yani eldeki isimleri çıkarmaya verecek. Kadroda düşünülmeyen savunma oyuncusu Douglas ve forvet oyuncusu Oscar Cardozo için yeni teklifler bekleniyor. Portekiz ekibi Sporting Lizbon’un 1 milyon avro teklif ettiği Douglas için en az 1.5 milyon avro ve Malaga’nın 3 milyon avro önerdiği Paraguylı forvet Cardozo için de 4.5 milyon avro isteniyor. Satış halinde oyuncuların yıllık ücretleri de kâr hanesine yazılacak.

Avni Aker’de jÜbile hazırlığı

Trabzonspor Kulübü, ligin ilk haftasının ardından Hüseyin Avni Aker Stadı’nda  eski futbolcuların da katılımıyla bir jübile maçı düzenleyecek. Resmi siteden yapılan açıklamada “Büyük buluşmaya hazır mısın? Kulübümüzün İstanbul'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda gerçekleştirdiği konser, futbolcularımızın tanıtımı ve Bursaspor ile yapılan hazırlık maçı organizasyonundan sonra şimdi de Trabzon'da taraftarımızla buluşacağız” denildi.

Bize her yer Trabzon

Trabzonspor'un Porto’dan kiraladığı Güney Koreli golcü Hyun-Jun Suk, 2016 Rio Olimpiyatları'ndan mesaj yolladı… Trabzonspor'un sosyal medyadaki Twitter hesabı üzerinden paylaşılan videoda, 25 yaşındaki golcü “Bu ailenin bir üyesi olmaktan çok mutluyum. En kısa zamanda orada, yanınızda olmak istiyorum. Bize her yer Trabzon” şeklinde görüş belirtti.

Onur: Sabıra ihtiyaç var

Bordo-mavililer önceki gün Bursaspor ile İstanbul’da oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybederken kaptan Onur Kıvrak takımın durumunu değerlendirdi. Yeni kurulmuş bir takım olduklarını ve eksikliklerinin bulunduğunu söyleyen Kıvrak “Böyle hazırlık maçlarında bu eksikleri göreceğiz. Lig içinde bunları telafi edeceğimizi düşünüyorum.  Taraftarlarımız bu sezon bize destek olsun. Gerçekten sabıra  ihtiyacımız var” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...