E-ticarette kart numarasını zor veriyoruz

Düzenleyen:
E-ticarette  kart numarasını zor veriyoruz

YAŞAM Haberleri

E-ticaret büyüyor, milyarlarca liralık rakamlara ulaşıyor. Tüketiciler ise haklı olarak korsan yazılımlarla hesabının boşaltılacağından korkuyor.

Bankacılık sistemi ‘sanal kart’ uygulaması ile bu korkuları gidermeye çalışsa da tam güven tesis edilemiyor. E-ticaret siteleri ise bu korkuyla kaybettiği müşteri kitlesine ‘kapıda ödeme’ ile ulaşmaya çalışıyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, tüketicilerin yüzde 86’sı internetten yapacağı giyim alışverişinde bilgi mahremiyetinden endişe duyuyor. Bunu kart güvenliği ve ürün kalitesi endişeleri takip ediyor. E-ticaret sitesi Morhipo.com ise müşterilerine kapıda nakit ödeme seçeneği sunarak ‘emniyet hissi’ sağlamaya çalışıyor. Bu çalışma sonrasında, 2015’te yüzde 12 olan nakit ödemeler 2016’nın ilk yarısında yüzde 15’e yükseldi. Şirket, Tıkla-gel, mağazada teslimat ve iade, kapıda ödeme, tek sepet, hızlı teslimat gibi uygulamaları da geliştiriyor.

Ünlü markalar açık pazarda

 Kadınlar için ucuzluk önemli. Hele de kaliteli ürünleri uygun fiyata alma imkânı varsa, her şey daha da güzelleşir. Buna fırsat vermek isteyen Zorlu Center, 13 Ağustos’ta başlayıp 4 Eylül’e kadar devam edecek olan Açık Pazar kurdu. Meydan Katı’nda kurulacak pazarda, Agumigu Bang Crafts, Begart, Dofu Design, Happy Art Store, Gufo Jewelry, King Naked, Lucky Culture, Naif Company, Pish Pish, Tiyrus, Vestel, Zek Design, Zorlu World ile bebek, dekorasyon, çanta, aksesuar, takı, tekstil, hediyelik eşya markaları yer alıyor

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...