Kadınlar girişimci olsun diye yüzde 50 indirim

Düzenleyen:
Kadınlar girişimci olsun diye yüzde 50 indirim

YAŞAM Haberleri

Son yıllarda hükümet, kadın çalışan sayısının artırılması için sosyal ve maddi avantajlar sağladı. Bununla birlikte kadınların girişimcilikte epeyce yol alması, yeni çabaları beraberinde getirdi.

Kadın girişimciye pozitif ayrımcılık sağlayan adımların birçoğunu da yine kadın patronlarda görüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda, bir fitness zincirinden bahsettiğimizi okurlarımız hatırlayacaktır. Bugün bahsedeceğimiz avantaj da, bir gıda zincirinden; Kasap Döner markasından geldi. Markanın Genel Müdürü Bahar Özürün, hemcinslerinin girişimciliği ile istihdamına destek vermek için franchise bedelini, kadın girişimcilere yüzde 50 indirim ve 25 bin dolara sağlayacağını duyurdu. Yıl sonuna kadar devam edecek bu avantajla çocukların geleneksel tatlara olan yatkınlığının da artırılması amaçlanıyor. Özürün, “Tüm girişimcilerimize açılış, eğitim, işletme gibi süreçlerde ihtiyaç duydukları desteği zaten veriyoruz. Kadın girişimcilerin ek talepleri hâlinde buna da cevap vereceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...