Toroğlu: Galatasaray'a 5 maç ceza verilsin!

Düzenleyen:
Toroğlu: Galatasaray'a 5 maç ceza verilsin!

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maç öncesi sarı kırmızılı taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle, ''TFF acımayacak, Galatasaray'ın sahasını 5 maç kapatacak. Cezalandıracaksınız, bu işlere başka türlü önlem alamazsınız" dedi.

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde ve stat içinde çıkan olaylar yorumcu Erman Toroğlu'nu isyan etti.

"OHAL'DEN YAMULTUN, KENDİNE GELEMEZLER"

A Spor'da yayınlanan "Süper Kupa" özel programında karşılaşma öncesi Konya sokaklarında yaşanan olayları değerlendiren Toroğlu, "Maç öncesi uyarmak istiyorum, planlı bir şekilde provokasyon yapılıyor. Bakıyorum hepsinin tipleri aynı, bunlar ne Beşiktaşlı ne Galatasaraylı, maksatlı olarak buraya gelmişler. Aralarından 4-5 kişiyi alsınlar, Galatasaray'ın kalecisi kim diye sorsan bilmezler, Beşiktaş'tan 4 futbolcu sayamazlar. Polisleri uyarıyorum, bunların aralarından birilerini seçip sorsunlar. Farklı amaç için yapılan şeyler, bu işleri yapan gruplar başka gruplar. Bunları OHAL'den bir yamultursun, kendilerine gelemezler." şeklinde konuştu.

"5 MAÇ KAPATSIN"

Toroğlu, maç sırasında Galatasaray tribünlerinden sahaya meşale atılması için de şunları söyledi: "Bunlar insan değil, bunlar mahlukat. Bu olayları çıkartan taraftar kim? Galatasaray taraftarı. Sahaya yabancı madde atanları hepsi belli. TFF acımayacak, Galatasaray'ın sahasını 5 maç kapatacak. Cezalandıracaksınız, bu işlere başka türlü önlem alamazsınız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...