87 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Düzenleyen:
87 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Samsun'de hiç evlenmediği ve yalnız yaşadığı belirtilen 87 yaşındaki Zehra Kısa, evinde komşuları tarafından ölü bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, bugün Samsun'un İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 5 katlı binanın dördüncü katındaki evinde yanlız yaşayan Zehra Kısa ile ilgilenen komşuları sabah saatlerinde yemek götürmek için anahtarla evin kapısını açıp içeri girdi. Kadını burnundan kan gelmiş halde yatağında yatar bulan koşmuşuları durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Zehra Kısa'nın öldüğünü belirledi. Polisin evde yaptığı araştırmanın ardından ceset Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
87 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...