Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esed güçleri İdlib'de sivilleri vurdu: 11 ölü

Düzenleyen:
Esed güçleri İdlib'de sivilleri vurdu: 11 ölü

DÜNYA Haberleri

Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib ilinde düzenlediği hava saldırısı sonucu 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 25 kişinin de yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, orduya ait savaş uçakları, muhaliflerin denetiminde yer alan İdlib'teki sanayi bölgesi ile Taftanaz beldesinde yerleşim yerlerini bombaladı.

Saldırılarda İdlib'de 5, Taftanaz beldesinde ise 6 kişi olmak üzere aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 25 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Olayda yaralananların kent ve ve beldedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığını belirten yetkililer, sivil savunma ekiplerinin Taftanaz beldesinde yıkılan evlerin enkazları altında kalanlara iş makineleri yardımıyla ulaşmaya çalıştığını aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...