Teröristlerin öldürdüğü AK Partili başkan defnedildi

Düzenleyen:
Teröristlerin öldürdüğü AK Partili başkan defnedildi

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yol kesen PKK’lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra cesedi bulunan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman’ın cenazesi gözyaşları içerisinde defnedildi.

Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyü yakınlarında yol kesen PKK’lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra cesedi bulunan AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Jirki aşireti mensubu ve korucu Naci Adıyaman için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, askeri erkan ve Adıyaman’ın yakınları katıldı. Adıyaman’ın Türk bayrağına sarılı tabutunun alana getirilmesi ile başlayan tören, duaların okunmasının ardından sona erdi.
Teröristlerin öldürdüğü AK Partili başkan defnedildi
Törenin ardından Adıyaman’ın naaşı, yaklaşık 200 araçlık konvoy ile Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyüne getirildi. Adıyaman için düzenlenen cenaze törenine, İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Durmuş, Jirki aşireti lideri Tahir Adıyaman ve aşiret mensupları katıldı. Adıyaman’ın naaşı askerler tarafından omuzlanarak, katafalka konuldu.
Teröristlerin öldürdüğü AK Partili başkan defnedildi
Adıyaman, cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde köy mezarlığına defnedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...