Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edremit'te 21 iş adamı tutuklandı

Düzenleyen:
Edremit'te 21 iş adamı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

​Balıkesir’in Edremit ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 21 iş adamı tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne finans desteği sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 42 iş adamından 21'i tutuklandı. Tutuklananlar arasında E.Ö., İ.K.,V.A.,E.U., S.T., Ö.A., H.Ü., M.K. gibi ilçede tanınan iş adamlarının da bulunduğu öğrenildi. 11 kişi ise adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağı konularak, serbest bırakıldı. Öte yandan bugün ise öğle saatlerinde R.Ö. isimli bir kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltında bulunan ESİAD eski başkanı iş adamı O.D.'nin adliyeye sevk edilmediği öğrenildi. 
Edremit Kaymakamlığı bünyesinde de FETÖ darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında 30 personel açığa alındı. Burhaniye Adliyesi'nde görevli bir savcı ve hakim de çıkarıldıkları mahkemece örgüt üyeliği iddiasıyla tutuklandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...