Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karasu Nehri'nde kaybolan adamın cesedine ulaşıldı

Düzenleyen:
Karasu Nehri'nde kaybolan adamın cesedine ulaşıldı

YAŞAM Haberleri

Erzincan'da üç gün önce balık tutmak için girdiği Karasu Nehri'nde kaybolan adamın cesedi bulundu.

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde, üç gün önce balık tutmak için girdiği Karasu Nehri'nde kaybolan Erkan Güver'in cesedine ulaşıldı. İlçeye bağlı Çermik mevkisinde 12 Ağustos'ta arkadaşları ile Karasu Nehri'nde balık tutmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan 35 yaşındaki Güver'in bulunması için başlatılan arama çalışmaları sonuç verdi. Erzincan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma personeli ve Güver'in arkadaşlarından oluşan 20 kişilik ekip, nehrin her iki kıyısı boyunca botlarla ve şüphelendikleri bölgelere dalarak arama çalışması yaptı.

Güver'in cesedi kaybolduğu alandan yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Kardeşinin cansız bedenine ulaşıldığını öğrenen Güver'in ağabeyi Hakan Güver, büyük üzüntü yaşadı. Ağabey Güver daha sonra jandarma personeline sarılıp kardeşini buldukları için teşekkür etti.

Olay yerine gelen Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Güver ailesine taziyede bulundu. Acar, daha sonra Üzümlü Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gök ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekip şefi Timurçin Bozkurt'tan bilgi aldı.
Olay yeri incelemesinin ardından Güver'in cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum'a gönderildi. Güver'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...