Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İntihar etmek isteyen genç kadını polis kurtardı

Düzenleyen:
İntihar etmek isteyen genç kadını polis kurtardı

YAŞAM Haberleri

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde intihar etmek için falezler üzerine çıkan bir genç kadını, arkasından sessizce yaklaşan Polis Memuru Yılmaz K., seri bir hamle yaparak son anda kurtardı.

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı içerisinde 14.30’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park içerisindeki vatandaşlar bir süredir kendi kendi konuşan Gülşah E.’nin(31) durumundan şüphelendi. Bir süre sonra parkın falezler kıyısına çıkan Gülşah E’nin intihar edeceği endişesiyle durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede gelen motosikletli polis ekipleri genç kadının intihara teşebbüs edeceğini tespit etti. Bir süre Gülşah E’yi ikna etmek için çaba harcayan ekipler olumsuz karşılık aldı.

Genç kadın denize baktığı sırada durumu fırsat bilen motosikletli polis memuru Yılmaz K. arkadan yavaşça yaklaşarak önce demir bariyerleri geçti. Polis memuru, daha sonra genç kadını sol koluyla sarıp kendine doğru çekti. Polis memuru Yılmaz K’nın hayat kurtaran hamlesi vatandaşlar tarafından alkışlandı. Komiser Y.A. ise kurtarılan genç kadına ölümün bir fayda getirmeyeceğini söyleyerek "Ne olursa olsun hayat yaşamaya değer. Sonu ne olursa olsun hepimiz insanız, sıkıntılar olacaktır. Atlamak hiçbir şeyi çözmez" dedi.

Olay yerindeki sağlık ekipleri ilk müdahalede sağlık sorunu tespit etmezken genç kadın ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...