Beşiktaş Sosa’yı sattı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş Sosa’yı sattı

SPOR Haberleri  / Sabah

Milan, teklifini yükseltip 7.5 milyon Euro ile kapıyı çalınca Sosa da, “Sözünüzü tutun ve beni bırakın” dedi. Yönetim de yıldızına vizeyi verdi

Beşiktaş'ın gündemini uzun süre meşgul eden Jose Sosa düğümü çözüldü... Dün önce Milan'ın, Arjantinli futbolcu için rakamı 7.5 milyon Euro'ya yükselttiği ve siyahbeyazlı yönetimin yıldız oyuncusunu İtalya kulübüne sattğı haberleri yayıldı. Beşiktaş'ın resmi sitesi ise bu haberi yalanladı. Ancak kısa süre sonra siyah-beyazlılar, yalanlama haberini sitesinden kaldırdı. İşin gerçeği akşam saatlerinde ortaya çıktı. Milan'ın, Sosa için 7.5 milyon Euro'luk resmi teklifi Beşiktaş'a gönderdiği bildirildi. İtalyanlar'la her konuda anlaşan Arjantinli oyuncunun da yönetime, "7-8 milyon Euro getir, git demiştiniz. Sözünüzde durun ve beni bırakın" dediği öğrenildi. Yönetim ve Şenol Güneş'in bugün son bir değerlendirme yapacağı ve verdikleri söze uygun olarak Sosa'nın, Çizme'ye satılacağı belirtildi. Milan'a yakın kaynaklar da Sosa'nın 7.5 milyon Euro bonservisle transfer olacağı bilgilerini paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...