Şehidin hamile eşi hem ağladı hem ağlattı

Düzenleyen:
Şehidin hamile eşi hem ağladı hem ağlattı

YAŞAM Haberleri

Kanlı gecede şehit düşen komiser yardımcısı Muhsin Kiremitçi, ardında 8 aylık hamile bir eş bıraktı. Acılı eşin sözleri yürek burktu.

FETÖ darbe girişimi sırasında, Gölbaşı’ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda komiser yardımcısı olarak göreve başladığı ilk gün şehit düşen Konyalı Muhsin Kiremitçi’nin 8 aylık hamile eşi Seda Kiremitçi, anlattıklarıyla hüzünlendirdi. Kiremitçi, eşinin bilgisayarında, “İyi bir aile ol”, “Torpilsiz, nitelikli amir ol”, “Misyon sınavına hazırlan” gibi hedeflerinin yazdığını söyledi.
Kiremitçi özetle şunları söyledi: “Bana ‘Bebişim ben gidiyorum’ dedi. Koşturarak aşağıya indi. Bu sırada bomba patladı. ‘Ne oluyor’ diye sorunca ‘İçeriye girin’ dedi. ‘Gitme’ demek hiç aklıma gelmedi. Desem de giderdi zaten. O gün hiç korkmadım. Hemşire olan komşumuza, ‘Eşim hamile, size emanet’ dedi. Normalde hiç yapmayacağı bir şeydi o. Benim en değerlimi, yaşama enerjimi aldılar. Biz birbirimize kıyamazken, ona kıymışlar. Hâlâ inanamıyorum. Onu gördüm. Buz gibiydi. Onu gömdüler ama hâlâ idrak edemiyorum. Cizre’de 75 gün yolunu gözledim. Hâlen Cizre’deymiş gibi bekliyorum. Kapıyı çalıp, sırt çantasını koyup, ‘Ben geldim’ diyeceğini düşünüyorum. Sarılınca yorgunluğum gidiyordu. Onu hâlâ bekliyorum.”

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...