Demokrasiye destek için tur attılar

Düzenleyen:
Demokrasiye destek için tur attılar

YAŞAM Haberleri

Kalbin için Pedalla Grubu üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek ve demokrasiye destek vermek amacıyla bisikletleriyle tur attı.

Sirkeci Gar’ı önünde bir araya gelen 200’u aşkın bisikletli, buradan hareket ederek sahil yolu boyunca Beşiktaş Meydanı’na kadar pedal çevirdi. Ellerinde ve bisikletlerinde Türk bayrakları taşıyan gruba, çevredeki vatandaşlar da destek verdi. Grup Başkan Yardımcısı Afacan Dilekçi etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Yapılan bu korkunç girişim, tıpkı daha öncekiler gibi ülkemizin demokrasi tarihinde kara bir leke olarak yerini alacak. Hain amaçları doğrultusunda darbeye kalkışanlar, yüce halkımızın zihninde ve yüce yargımızın kararları sunucunda hak ettiği yeri bulacaktır. Ülke tarihi boyunca darbeler gördük. Büyük acılara tanıklık ettik. Ülkemizde demokratik bir kültürün oluşması en büyük temennimizdir. Yüce halkımızın kararlı duruşu ve demokrasiyi sahiplenişi bu oluşumu yeşertecektir” ifadelerini kullandı. Açıklamanın ardından Sirkeci Garı’na geri dönen grup üyeleri, bisiklet turunu burada tamamladı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...