Trabzonspor yönetiminin formadan beklentisi büyük

Düzenleyen:
Trabzonspor yönetiminin formadan beklentisi büyük

SPOR Haberleri

2010-11 sezonunda 85 bin formayla rekor kıran bordo-mavililer, imza günleri ve kampanyalarla bu rakamı daha da yukarı çıkarma düşüncesinde.

Alın verin, Trabzonspor’a can katın! Bordo-mavili kanattan gelen çağrı bu yönde… Nedeni ise tamamen ekonomik… Çünkü kulübün böyle bir çağrı ve desteğe ihtiyacı var… Trabzonspor  Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, taraftara seslenerek forma satışlarının önemine değindi. Sayısal verilerin sponsorları etkilediğine vurgu yapan Aksoy, 2010-11 sezonunda 85 bin forma satılmasını hatırlattı ve devam etti: “Önümüzdeki sezon daha güçlü olabilmemiz için daha çok forma satmamız lazım. Hedefimiz 120 bin forma satmak. Bunun için de birçok kampanya yapacağız. İmza günleri düzenlenecek. Farklı projeler üzerinde çalışıyoruz. Çeşitli indirimler de yapılacak. Taraftarlarımızın desteğiyle inşallah hedefe ulaşacağız."

Ay sonunda satışta

Her anlamda güçlü durmayı ve gelecek adına sağlam temeller oluşturmayı planlayan Muharrem Usta yönetimi, yeni sezon formalarını 25-30 Ağustos tarihleri arasında mağazalarda satışa sunacak. Şu anda beyaz formalar hazır ve diğerleri bekleniyor. Yönetim stoktaki eski ürünleri bitirip daha kaliteli ve Trabzonspor’a yakışır hizmetler sunmayı amaçlıyor. Bordo-mavili taraftarların da 50. Yıl kutlamaları öncesinde lisanslı ürünlere büyük ilgi göstereceği ifade ediliyor.

G.Kore elendi Trabzon sevindi

Trabzonspor’un Porto’dan 1 sezonluğuna kiraladığı forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk, Trabzon’a erken gelecek. Çünkü Güney Kore Milli Takımı Rio Olimpiyatları’nda çeyrek finalde Honduras’a yenildi ve elendi…  Geçtiğimiz günlerde camiaya mesaj gönderen 25 yaşındaki golcü hafta içinde takıma katılacak… Suk’un erken gelecek olması Teknik Direktör Ersun Yanal’ı da mutlu etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...