Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Görünen kartal transfer istiyor

Düzenleyen:
Görünen kartal transfer istiyor

SPOR Haberleri

Mario Gomez çok arandı. Cenk’te son vuruş yoktu… Sosa’nın yokluğu hücum üretkenliğine yansıdı. Stoper orjinli oyuncu eksikliğinin faturası Necip’le ağır oldu

Beşiktaş, Konya’daki Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray karşısında penaltılarla kaybetse de mücadele anlamında iyi bir görüntü verdi ve genelde üstün olan taraftı. Ancak çok önemli eksiklikler de göze çarptı. Ki bunlardan en önemlisi forvet… Cenk Tosun iyi niyetiyle çalıştı, çabaladı ama ilk dakikalarda istediği topları alamadı, orta sahaya kadar gelmek durumunda kaldı. Son bölümlerde yakaladığı fırsatlarda ise Mario Gomez’deki son vuruş ustalığı yoktu… Şenol Güneş’in ısrarla forvet istemesindeki haklılığı test edildi, belgelendi…  Geçelim orta alana… Oğuzhan Özyakup, Sosa rolünü üstlendi ancak o da markaj altında beklenen etkiyi gösteremedi. Geçen sezondan alışılan takımda Sosa faktörünün takıma yansıması siyah ve beyaz kadar net bir şekilde ayrıştı.

Bu takıma stoper şart

Ve gelelim en önemli konuya… Stoper… Siyah-beyazlıların Ersan Adem Gülüm ve Rhodolfo’dan sonra savunmada bir türlü dikiş tutturamadı. Güneş kulübün ekonomik dengelerini de bozmamak adına mevcutlarla günü kurtarmaya çalıştı ama Necip aşısı da tutmadı. Bu bölgeye stoper orjinli bir oyuncunun şart olduğu görüldü. İstatistik anlamında geçen sezon ligdeki ortalamanın çok gerisinde kalınmadı ama Turkcell Süper Kupa’da Kartal adına çıkan karnede kırık notlar vardı. Sonuç olarak Beşiktaş’ın yeni sezon öncesi aciliyeti, savunma ve forvet olarak belirginleşti.

Karavana

Geçen sezon az sürede çok iş yapan golcülerdendi Cenk Tosun. Hemen hemen tüm maçlara yedek kuvvet olarak çıkıyor hazırda bekliyordu. Şimdi Şenol Güneş’in 1 numaralı forveti durumunda… Süper Kupa’da şans buldu ancak alışılagelen Cenk Tosun değildi… 5 şut attı ve tek isabet sağladı. Ki o da yüzde yüzlük bir gol pozisyonuydu. Cabası penaltıyı da havaya dikti.

Omeruo tamam sırada Gil var

Kartal, Turkcell Süper Kupa’da eksikliğini gördüğü stoper bölgesine hemen takviye yaptı… Bir süredir gündemde olan ve hazırda bekletilen Chelsea’nin Nijeryalı savunmacısı Kenneth Omeruo 1 yıllığına kiralandı. Geçen sezonu Kasımpaşa’da geçiren Omeruo sağlık kontrolü sonrası takıma katılacak. Sadece bununla sınırlı değil. Siyah-beyazlılar Brezilyalı Carlos Gil transferinde de sona yaklaşmış durumda. Hem teminat, hem de yüksek peşinat isteyen kulübü Shandong Luneng ile pazarlıklar devam ediyor.

Sosa'da büyük şüphe

Beşiktaş'ta artık kalıcı denilen Josa Sosa için Milan'ın son bir hamle yaptığı ve bonservis için 7.5 milyon avro (yaklaşım 25 milyon TL) teklif ettiği iddia edildi. Bu teklifin siyah-beyazlı yönetimce kabul edildiği haberleri yapıldı. Dün Beşiktaş kulüp sitesinde, çıkan bu haberler önce yalanlandı fakat bu yalanlamanın daha sonra siteden kaldırılması şüpheleri arttırdı. Transferin hafta içi duyurulacağı konuşuluyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...