Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihat Doğan Halil Sezai'ye ağzının payını verdi

Düzenleyen:
Nihat Doğan Halil Sezai'ye ağzının payını verdi

MAGAZİN Haberleri

Nihat Doğan, elinde içki şişesiyle Türk milletine hakaretler yağdıran Halil Sezai'yi adeta topa tuttu.

Beyaz TV'de yayınlananSöylemezsem Olmaz programının yorumcusu Nihat Doğan, büyük bir terbiyesizlik yaparak insanlara hakaret eden şarkıcı Halil Sezai'ye açtı ağzını yumdu gözünü.

'Halil Sezai ve onun familyasına buradan açık ve net söylüyorum' diyen Nihat Doğan 'Sen ve senin türevlerinin zihniyetini çok iyi bilriz. Sizin bilinçaltı ve genlerinizi çok iyi biliriz. Bu saatten sonra tankların önüne çıkmış bu vatanı işgalcilere peşkeş çekmemiş namusuna, toprağına. bayrağına, ezanına sahip çıkmış bu imanlı milletin mukaddesatını ağzınıza alırken desturlu bir şekilde alacak üç kulhu üç Elham okuyacaksınız. 

BATI VE BATIL'IN KÖPEĞİ OLMUŞ

Ben burada olduğum sürece asla ve asla bu milletin mukaddesatına laf söylettirmeyeceğim. Haddini bileceksin. Devlet senin gibi postal yalayıcısı adamların devleti değil. Bu devlet artık sizin gibi Batı'nın ve batılın köpeği olmuş adamların değil. Bu devlet artık o yüce imanlı Anadolu milletinindir haddinizi bilin. Bu ülkenin gerçek sahibi artık Anadolu insanı, paryalar ise sizlersiniz. Bu ülkenin ötekisi artık sizlersiniz. Bu ülkenin göbeğini kaşıyan adamı sizlersiniz' şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...